Mėgaukitės rausvojo greipfruto šaltąja arbata, pasižyminčia gaiviai pikantišku citrusinių vaisių skoniu. Atraskite naują būdą, kaip be kofeino suteikti savo dienai skonio – nešiokitės šią šaltą arbatą kartu su savimi gertuvėje, mėgaukitės užpilta su ledukais stiklinėje ryte ar vakare. Karšto vandens neprireiks: šie becukriai užpilai sukurti taip, kad aukščiausios kokybės natūralus skonis būtų išgautas šaltame vandenyje.
Dėžutėje yra 12 piramidės formos arbatos maišelių. Užpilas pagamintas taip, kad šaltą vandenį galėtumėte pilti tiesiai ant arbatos maišelio ir patiekti gėrimą su ledu.
Kaip paruošti šaltą arbatą
1. Tiesiog įmeskite arbatos maišelį į šalto vandens stiklinę arba butelį. Vienam maišeliui rekomenduojame naudoti 200–500 ml vandens.
2. Švelniai pateliuskuokite, kad arbatos skoniai atsiskleistų.
3. Palikite pritraukti 5–10 minučių.
4. Galite ištraukti arbatos maišelį iš gėrimo arba palikti jį ten, kad skoniai dar labiau suintensyvėtų.
5. Geriausia patiekti atšaldytą, galite pagardinti ledukais arba vaisiais.
6. Suvartokite per 8 valandas nuo paruošimo.
***
Pirmoji garsaus britų tinklo Whittard of Chelsea arbatos parduotuvė buvo atidaryta Londono centre dar 1886 metais. Šiandien tai – gilias britiškas arbatos tradicijas puoselėjantis, virš pusės šimto parduotuvių turintis tinklas.
Sudedamosios dalys: obuolių išspaudos, baltoji kinrožė, burokėliai, saldžiųjų gervuogių lapai, citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, greipfrutų žievelės (1 %).
Tinka vegetarams ir veganams.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Edvinas Kupcikevičius