Velykos – tobula proga pasilepinti aukščiausios kokybės šokoladu. Šiemet Galler siūlo atrasti penkis nepaprastai gardžius, su meile kurtus ir dailiai supakuotus skonius:
„Milk Crispy“: traškus pralinė įdaras pieninio šokolado apvalkale.
„Dark Praliné“: glotnus lazdynų riešutų pralinė įdaras juodojo šokolado apvalkale.
„White Praliné“: glotnus lazdynų riešutų pralinė įdaras baltojo šokolado apvalkale.
„White Crispy“: traškus pralinė įdaras baltojo šokolado apvalkale.
„Milk Praliné“: glotnus lazdynų riešutų pralinė įdaras pieninio šokolado apvalkale.
Sudedamosios dalys: cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, kakavos sviestas, kakavos pasta, augaliniai riebalai (taukmedžio sviestas, kokosų aliejus, saulėgrąžų aliejus), traškūs grūdai (ryžių miltai, cukrus, druska, kakavos sviestas), inulinas, išrūgų milteliai (PIENAS), užpildas: polidekstrozė, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, kakavos milteliai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Juodajame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 60 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 30 %. Baltajame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 23 %. GALI BŪTI KITŲ RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ IR GLITIMO (KVIEČIŲ) PĖDSAKŲ.
Laikymo sąlygos: laikykite ne aukštesnėje nei 21 °C temperatūroje.
Roma B.
Labai patiko vaikams (ir ne tik vaikams)🙈