Ar tiesa, kad vaisiai ir šokoladas yra puikus derinys? Vos tik paragausite šių keturių juodojo šokolado gabalėlių ir atrasite oranžinės spalvos įdarą viduje – patikėkite mumis – jūs niekada tuo nebesudvejosite!
Sudedamosios dalys: šokoladas (53%): kakavos pasta, cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 60%. įdaras (47%): cukrus, užpildai: polidekstrozė, apelsinų tyrė 10% (apelsinai, koncentruotos apelsinų sultys), rapsų aliejus, nenugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, lipnumą reguliuojančios medžiagos: izomaltas, invertuoto cukraus sirupas, dekstrinas, inulinas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis: beta karotinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Gali būti: kitų riešutų, kiaušinių ir kviečių (glitimo).
Laikymo sąlygos: laikyti ne aukštesnėje nei 21 °C temperatūroje.
Linas Alekseriunas
Įdaras tiesiog puikus. Na ir pats šokoladas neatsilieka. Belgai yra belgai
Arnoldas Ališauskas
Laima Narbutė
Labai skanus šokoladukas 🙂