Ryškus citrusinis gaivumas, šiek tiek kartumo ir visa tai persipynę su intensyviu, sodriu juodojo šokolado saldumu. Mėgaukitės šiais Graikijos konditerių rankų darbo saldainiais be didelio sąžinės graužimo – tai ne tik skanu, bet ir gali būti naudinga mūsų organizmui: apelsino žievelėje gausu maistingų medžiagų, vitamino C ir vertingų flavanoidų.
Šių gardėsių gamintojų – Laurence šeimos – verslas buvo pradėtas dar 1922 m. Salonikuose (Thessaloniki). Jau trys kartos čia kuria savo saldžiuosius šedevrus. Kruopščiai pačių šokoladinės savininkų parenkami ingredientai ir prieskoniai nuolat užtikrina aukščiausią šių saldumynų kokybę bei neužmirštamą jų skonį.
Sudedamosios dalys: apelsinas (70 %) [apelsinas, gliukozės sirupas, rūgštis: citrinos rūgštis, konservantas: kalio sorbatas, antioksidantas: askorbo rūgštis, kvapiosios medžiagos], kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos: vanilinas. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 30 %. Gali būti sulfitų, glitimo, pieno, kiaušinių, sojos pupelių, sezamo, žemės bei kitokių riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti ne aukštesnėje nei 18 °C temperatūroje.
Dalia K.
Labai super
Aurelija Žebrauskienė
VIOLETA SUBATAVIČIENĖ
Dovanai labai tinka
Virginija Beniušienė
Saldainiai labai skanūs 🙂
Jūratė Prankienė
Labai skanu
Birutė Janušienė