Taip norisi gurkšnelio skanios kavos, bet jau vakarėja ir nerimaujate, kad neužmigsite naktį? O gal kuriam laikui nusprendėte atsisakyti kofeino, bet kavos aromatas vis vilioja? Būtent apie jus galvodami ir sukūrėme šią pirmąją populiariausios CAPRISETTE kavos linijos kavą be kofeino.
O kaip gi dėl skonio? Tuo pasirūpinome! Šiame mišinyje dera aukščiausios kokybės arabikos ir robustos kavos pupelės iš Brazilijos, Gvatemalos ir Indijos. Aromatingoje, švelnaus skonio kavoje skleidžiasi saldžios anakardžių riešutų natos, subtiliai juntamos kakavos ir medienos natų užuominos.
O kaip dėl kofeino? Kofeinas pašalintas natūraliu būdu – naudojant CO2 (anglies dvideginio) metodą. Tai vienas geriausių šiuolaikinių kofeino pašalinimo būdų – jo dėka maksimaliai išsaugomos skoninės ir aromatinės savybės, o pati kavos struktūra išlieka nepakitusi.
Tad apie viską pagalvojome, kad jūsų kavos pertraukėlė, net ir be kofeino, būtų nepriekaištingai skani!
***
Caprisette kava – milijonų jau pamėgta. O tu ar ragavai?
Unikalūs skonių mišiniai, sukurti skanios kasdienės kavos puodeliui, jau užkariavo daugelio kavos mėgėjų širdis.
Sodraus espresso ar kreminės latės? Mes paskrudinome taip, kad tiktų visiems tavo mėgstamiems receptams. Pasinerk į Caprisette skonių pasaulį ir atrask savo mėgstamiausią.
Milijonai jau pamėgo – patiks ir tau!
Sudedamosios dalys: malta skrudinta kava be kofeino.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje vietoje, atokiau nuo saulės spindulių.
Audronė G.
skani kava
Mantė Žemaitytė
Skaniausia kava be kofeino, kokią teko ragauti.
Audronė Galdikė
Man labai patiko
Vytautas
Viena iš skaniausių ragautų decaf kavų. Gana silpna. bet malonaus skonio, visai nerūgšti, aromato žinoma mažiau nei nedecaf’intose kavose, bet likę ir jis neturi to decaf kavoms būdingo rūgštumo kvapo. Kavos skrudinimas gana šviesus, bet puikiai tinka cappuccino. Automate dedant 2x espresso dozę gaunama silpnoka kava bet ji nėra „vandeninga“. Darant cappuccino/flat white automatui labiausiai tiko maždaug 30% padidintas 2x espresso normą ir truputi sutrumpintas extract’inimo laikas, arba tiesiog daryti cappuccino iš ristretto.
Kas mėgsta „full body“ – ši kava atrodys itin silpna 🙂 Kas mėgsta kavapienius – puikus pasirinkimas antrai dienos pusei 🙂