Istorinio prekybos su Tolimaisiais Rytais centro įkvėptas „Venezia“ – tai rafinuotas mišinys, pasižymintis šviesiu skrudinimu, subtilia rūgštele ir šilkiniu kūnu. Viliojantis, prieskonių ir vanilės natomis pagardintas jo skonis puikiai tiks tiems, kurie mėgsta natūraliai saldžią ir įmantrią kavą.
Bialetti metodas:
Aukštikalnių pupelės. Kurdama unikalius kavos mišinius, Bialetti komanda renkasi pupeles, auginamas bent 1000 metrų aukštyje. Tokiam aukščiui būdingi temperatūros svyravimai sulėtina pupelių nokimo procesą.
Didelė širdis. Siekdami užtikrinti idealiai tolygų skrudinimą, Bialetti skrudintojai naudoja dideles pupeles.
Triguba atranka. Kiekviena pupelė turi įveikti trijų žingsnių atranką – taip užtikrinami aukščiausi kokybės standartai.
Tradicinis skrudinimas. Bialetti naudoja tradicinį skrudinimo metodą ir į pagalbą pasitelkia ilgametę savo komandos narių patirtį.
Sudedamosios dalys: skrudintos kavos pupelės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
6nijole2
Tikrai skani kava 🙂
VIRMANTAS ORENTAS
PUIKI KAVA
Dariuš Buinovskij