Ši kava – tai duoklė miestui, kurį daug kas vadina itališkojo espresso sostine. „Napoli“ mišinio pagrindą sudaro afrikietiškos robustos pupelių rūšys, kurioms Bialetti parinko tamsų skrudinimą. Ši stipri, sodri, tvirto kūno, Neapolio spalvų įkvėpta kava tikrai patiks intensyvių skonių mėgėjams.
Bialetti metodas:
Aukštikalnių pupelės. Kurdama unikalius kavos mišinius, Bialetti komanda renkasi pupeles, auginamas bent 1000 metrų aukštyje. Tokiam aukščiui būdingi temperatūros svyravimai sulėtina pupelių nokimo procesą.
Didelė širdis. Siekdami užtikrinti idealiai tolygų skrudinimą, Bialetti skrudintojai naudoja dideles pupeles.
Triguba atranka. Kiekviena pupelė turi įveikti trijų žingsnių atranką – taip užtikrinami aukščiausi kokybės standartai.
Tradicinis skrudinimas. Bialetti naudoja tradicinį skrudinimo metodą ir į pagalbą pasitelkia ilgametę savo komandos narių patirtį.
Sudedamosios dalys: skrudintos kavos pupelės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Renata Tum
Paulius Z.
Puiki kava
Viktorija Koiryte
Bialetti kavos (ragavau Napoli ir Roma) man yra tikras itališkas skonis.
Atradimas. Labai patiko abi. Abi ne karčios, sodraus išraiškingo skonio.
Gintaras Lukošiūnas
Lidija Rimkūnienė
Audrone T.
Puiki kava