Itališkosios mados sostinės įkvėptas „Milano“ – tai 100 % arabikos pupelių mišinys. Švelnų aromatą ir subalansuotą skonį jam suteikia išskirtinės Centrinės Amerikos kavos rūšys. Ši gėliškomis natomis, šviežių vaisių užuominomis ir subtiliu skoniu pasižyminti kava tobulai tiks švelnių gėrimų mėgėjams.
Bialetti metodas:
Aukštikalnių pupelės. Kurdama unikalius kavos mišinius, Bialetti komanda renkasi pupeles, auginamas bent 1000 metrų aukštyje. Tokiam aukščiui būdingi temperatūros svyravimai sulėtina pupelių nokimo procesą.
Didelė širdis. Siekdami užtikrinti idealiai tolygų skrudinimą, Bialetti skrudintojai naudoja dideles pupeles.
Triguba atranka. Kiekviena pupelė turi įveikti trijų žingsnių atranką – taip užtikrinami aukščiausi kokybės standartai.
Tradicinis skrudinimas. Bialetti naudoja tradicinį skrudinimo metodą ir į pagalbą pasitelkia ilgametę savo komandos narių patirtį.
Sudedamosios dalys: skrudintos kavos pupelės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Vasilijus
Nors pažymima, kad 100% arabika, deja jos gal 10% pakuotės kilograme. Visa kita robusta rūšis.
Ilma Barsteigaitė
Ramutė Barauskienė
Nelabai patiko, nes aš mėgstu švelnesnę kavą.
Roma Karpienė
Švelni, skani -tokia kokia man patinka.
Olga Siabro
Žana Pivoriūnienė