d.
val.
min.
sek.
Pasimėgaukite lazdyno riešutų skonio karštu šokoladu! Gardaus, tolygios konsistencijos karšto šokolado paslaptis slypi unikaliame recepte. Saldus įdaras, apgaubtas belgišku šokoladu, ištirpsta puodelyje su karštu pienu ir sukuria skonį, kuriuo norėsite mėgautis nenutrūkstamai.
Sudedamosios dalys: cukrus, lazdyno riešutai (26%), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsikliai: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 27%.
Laikymo sąlygos: optimali laikymo ir transportavimo temperatūra 10 – 18 °C.
Arnoldas Ališauskas 29 spalio, 2020
Rasa Datkevičienė 16 birželio, 2020
Laima Narbutė 26 vasario, 2020
Skani kakava (karštas šokoladas) ir vaikus pradžiugino pats procesas.
Jūsų atsiliepimas
Pavadinimas
El. paštas
Galite pasirinkti, kokius slapukus mums leidžiate naudoti. Kai kurie iš jų yra būtini ir jų negalima išjungti.
Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui ir jų negalima išjungti. Jie nerenka jokios vartotoją identifikuojančios informacijos.
Šie slapukai padeda mums optimizuoti svetainės veikimą ir identifikuoti skirtingus srauto šaltinius. Šiam tikslui naudojame „Google Analytics“ platformą. Surinkti duomenys neidentifikuoja vartotojo ir jais nėra dalijamasi su jokiomis trečiosiomis šalimis. Įjungę šiuos slapukus, galėsite naudotis svetainėje įdiegtu pokalbių langu ir gauti pagalbą iš mūsų konsultantų.
Turbūt ir jūs nemėgstate reklamų – ypač tokių, kurios jūsų visai nedomina. Šie slapukai padeda mums identifikuoti jūsų poreikius ir pateikti personalizuotus pasiūlymus. Reklamas matysite ir išjungę šiuos slapukus, bet tokiu atveju jos nebus priderintos prie jūsų poreikių bei norų.