Pasimėgaukite kokosų skonio karštu šokoladu! Gardaus, tolygios konsistencijos karšto šokolado paslaptis slypi unikaliame recepte. Saldus įdaras, apgaubtas belgišku šokoladu, ištirpsta puodelyje su karštu pienu ir sukuria skonį, kuriuo norėsite mėgautis nenutrūkstamai.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, bevandeniai pieno riebalai, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kokosas (1,1%), maltodekstrinas, natrio kazeinatas, emulsikliai: sojų lecitinas, vanilės ir kokoso kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 29%. Gali būti lazdyno riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: optimali laikymo ir transportavimo temperatūra 10 – 18 °C.
Greta Ž
Kamilė Tauterytė
Labai skanus! Rekomenduoju!🍫
Martyna M.
Gediminas Zukauskas
Indrė R.
Danguolė Stanislovaitytė