Nuodėmingai saldus, tačiau lengvas lyg debesėlis… Pasilepinkite karštu baltuoju šokoladu, kurį dar gardesniu paverčia natūralios Madagaskaro vanilės prieskonis.
Nepaprastai gardaus, švelnaus MoMe karšto šokolado paslaptis glūdi unikaliame jo recepte. Subtilaus ganašo centrą gamintojai padengia aukščiausios kokybės belgišku šokoladu: taip šokoladas greičiau ištirpsta ir dovanoja jums neįtikėtinai sodrius skonius.
Paruošimas: įmerkite pagaliuką su šokoladu į 165 ml karšto pieno ir gerai išmaišykite.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga, vanilės sėklos, emulsikliai: sojų lecitinas. Gali būti lazdyno riešutų pėdsakų.
Audronė Masiulytė
Jolanta M.
Pirkau dovanų, manau skanu.
Nijolė Kadytė
Puikus
Zina Pritulskienė
Tikrai geras, mėgstamas šio karšto šokolado skonis!
Ačiū.
Inga N.
Labai skanus😊