Juodoji Dardžilingo arbata garsėja tyru skoniu ir užburiančiu saldumu, kurį šiai rūšiai dovanoja drėgnas, vėsus Himalajų papėdžių klimatas bei lengvas šių vietų dirvožemis.
Antrojo derliaus nurinkimo metu, tarp gegužės ir birželio, nuskintuose Dardžilingo arbatos lapeliuose justi vėlyvo pavasario šiluma bei ryškios vaisių natos. Arbatos žinovai dažnai mini aukštos kokybės antrojo derliaus arbatoje juntamą vyno prieskonį – užsiplikę puodelį, gardų vynišką saldumą pajausite ir jūs. Už kitas juodąsias arbatas kur kas subtilesnę Dardžilingo rūšį rekomenduojama plikyti neilgai, o paruošus ragauti be pieno. Šios arbatos puodelis atgaivins bet kuriuo paros metu!
Sudedamosios dalys: juodoji arbata (100 %).
Tinka vegetarams ir veganams.
Laikymo sąlygos: laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Atsiliepimų dar nėra.