Juodojo šokolado gerbėjams sukurtas išskirtinis skonio derinys: šokolado plytelė, pagardinta apelsinų likeriu ir konjaku.
Laurence šokoladų serijos „State of the Art Series“ šokoladai it meno kūriniai – stebina ne tik išskirtiniais skoniais, bet ir meniškomis pakuotėmis. Puiki dovana sau ir kitiems!
Šio šokolado gamintojų – Laurence šeimos – verslas buvo pradėtas dar 1922 m. Salonikuose (Thessaloniki). Jau trys kartos čia kuria savo saldžiuosius šedevrus. Kruopščiai pačių šokoladinės savininkų parenkami ingredientai ir prieskoniai nuolat užtikrina aukščiausią šių saldumynų kokybę bei neužmirštamą jų skonį.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, konjakas, apelsinų likeris (0,5 %), emulsiklis: sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 65 %. Gali būti sulfitų, glitimo, pieno, kiaušinių, sojos pupelių, sezamo, žemės bei kitokių riešutų pėdsakų. Yra 0,2 % alkoholio.
Laikymo sąlygos: laikyti ne aukštesnėje nei 18 °C temperatūroje.
Vaidas B.
Anželika T.
BIRUTE SAVICKIENE