Colomba pasquale (liet. Velykų karvelis) – tai tradicinis pyragas, kuriuo italai mėgaujasi per Velykas. Į garsiąją panetonę panašaus gardėsio tešla gaminama iš miltų, kiaušinių, cukraus, natūralaus raugo ir sviesto. Paruošus tešlą, iš jos suformuojamas karvelį – taikos ir vilties simbolį – primenantis kepinys, o prieš kepant pyragas dažniausiai dar pagardinamas cukraus granulėmis bei migdolais.
Šis velykinis pyragas gardus tiek išorėje, tiek viduje: nuo pirštus apsilaižyti priverčiančio glajaus iki sodraus, nuodėmingai saldaus įdaro. Paverskite savo Velykų stalą dar ypatingesniu!
– Pagaminta naudojant gryname ore auginamų vištų kiaušinius, pieną ir pievų medų iš Italijos
– Su šokoladiniu kremu, kakaviniu glajumi ir juodojo šokolado drožlėmis
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, šokoladinis kremas 14 % (gliukozės sirupas, vanduo, cukrus, palmių aliejus, dekstrozė, mažesnio riebumo kakava 3,5 %, nugriebto PIENO milteliai, alkoholis, kakavos sviestas, kvapiosios medžiagos, tirštiklis: pektinas, konservantas: kalio sorbatas, druska), cukrus, vanduo, SVIESTAS (PIENAS), natūralus raugas (KVIEČIAI) 6 %, mažesnio riebumo kakavos glajus 5 % (cukrus, hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių aliejus, kokosų aliejus), mažesnio riebumo kakava 20 %, LAKTOZĖ, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos), gryname ore auginamų vištų KIAUŠINIŲ iš Italijos tryniai, juodojo šokolado drožlės 4 % (cukrus, kakavos masė 36 %, kakavos sviestas, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga), emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, gryname ore auginamų vištų KIAUŠINIAI iš Italijos, gliukozės-fruktozės sirupas, šviežias nenugriebtas PIENAS iš Italijos, pievų medus iš Italijos, KVIEČIŲ salyklo miltai, druska, natūralios kvapiosios medžiagos. GALI BŪTI GARSTYČIŲ IR RIEŠUTŲ PĖDSAKŲ.
Laikymo sąlygos: laikykite tamsioje, vėsioje, sausoje vietoje. Atidarę laikykite sandariai uždarytą.
Atsiliepimų dar nėra.