Ši daili metalinė dėžutė su perkamiausiais garsiosios Belgijos šokoladinės saldumynais tobulai tiks šventiniam stalui papuošti ar dėti tiesiai po Kalėdų eglute. Nors šokoladų turbūt greit neliks (patikėkite: paragavus vieno saldainio, bus sunku sustoti!), dėžutę galėsite saugoti ir mylėti dar metų metus.
Kalbant apie skonius, rinkinyje rasite ne tik jau tikra klasika tapusius Galler šokoladus, bet ir du receptus, sukurtus specialiai gražiausioms metų šventėms: tai – „Dark Popcorn“ ir „Dark Popping Praline“.
Apie riboto leidimo „Dark Popcorn“
Oho! Spragėsių ir juodojo šokolado derinys… Pasijusite lyg kino teatre: paragavus vieno, bus sunku sustoti.
Apie riboto leidimo „Dark Popping Praline“
Ar pamenate sproginėjančius saldumynus iš vaikystės?.. Galler savo garsųjį juodojo šokolado „Dark Praline Mini Bar“ batonėlį nusprendė papildyti būtent tokia nostalgiška staigmena. Teprasideda šventės!
„Collector’s Selection Box“ rinkinį sudaro 12 „ravečių“, 12 mini batonėlių ir 6 mini plytelės:
„Ravetės“ – 3 skoniai: „Dark Salted Butter Caramel“ (3 vnt.), „Dark Praline“ (5 vnt.), „White Praline“ (4 vnt.).
Mini batonėliai – 4 skoniai: „Dark Popping Praline“ (3 vnt.), NAUJIENA „Dark Popcorn“ (3 vnt.), NAUJIENA „Dark Praline“ (3 vnt.), „White Manon“ (3 vnt.).
Mini plytelės – 2 skoniai: „Milk Profond“ (3 vnt.), „Dark Intense“ (3 vnt.).
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos pasta, augaliniai riebalai (taukmedžio sviestas, kokosų aliejus, saulėgrąžų aliejus), nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 4 %, inulinas, išrūgų milteliai (PIENAS), mažesnio riebumo kakavos milteliai, sūdyto sviesto karamelė 1 % (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, grietinėlė, saldintas sutirštintas PIENAS, sviestas (PIENAS), vanduo, Guérande druska, stabilizatorius: pektinas), dekstrozė, užpildas: polidekstrozė, gliukozės sirupas, kukurūzų sirupas, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, karamelizuotas cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, skrudinti kukurūzai 0,4 % (kukurūzai, saulėgrąžų aliejus, druska), nugriebto PIENO milteliai, lipnumą reguliuojanti medžiaga: izomaltas, dekstrinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, natūrali kavos kvapioji medžiaga, kavos ekstraktas 0,08 %, pieno džemas (nugriebto PIENO milteliai, cukrus, saldžiosios IŠRŪGOS, sviestas (PIENAS), natūrali kvapioji medžiaga), anglies dioksidas, Guérande druska. Kakavos sausųjų medžiagų: juodajame šokolade – ne mažiau nei 60 %; pieniniame šokolade – ne mažiau nei 30 %; baltajame šokolade – ne mažiau nei 23 %. SUDĖTYJE GALI BŪTI KITŲ RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ IR GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ.
Laikymo sąlygos: laikykite ne aukštesnėje nei 21 °C temperatūroje.
Atsiliepimų dar nėra.
Jūsų atsiliepimas
Pavadinimas
El. paštas
Galite pasirinkti, kokius slapukus mums leidžiate naudoti. Kai kurie iš jų yra būtini ir jų negalima išjungti.
Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui ir jų negalima išjungti. Jie nerenka jokios vartotoją identifikuojančios informacijos.
Šie slapukai padeda mums optimizuoti svetainės veikimą ir identifikuoti skirtingus srauto šaltinius. Šiam tikslui naudojame „Google Analytics“ platformą. Surinkti duomenys neidentifikuoja vartotojo ir jais nėra dalijamasi su jokiomis trečiosiomis šalimis. Įjungę šiuos slapukus, galėsite naudotis svetainėje įdiegtu pokalbių langu ir gauti pagalbą iš mūsų konsultantų.
Turbūt ir jūs nemėgstate reklamų – ypač tokių, kurios jūsų visai nedomina. Šie slapukai padeda mums identifikuoti jūsų poreikius ir pateikti personalizuotus pasiūlymus. Reklamas matysite ir išjungę šiuos slapukus, bet tokiu atveju jos nebus priderintos prie jūsų poreikių bei norų.