Lyg žiemos vyno su subtiliais prieskoniais alternatyva.
Kas užgroja jūsų mintyse prisiminus žiemos šventes? Įsimintinos akimirkos su šeima, draugais, nesibaigiantis juokas ir šilti apkabinimai. Ramios vakarienės ir linksmybių kupini pokalbiai. Tikimės, kad šių metų žiemos šventės jums dovanos magiškiausią prisiminimų muziką, o dabar skoniais kviečiame pasiklausyti magiškos ACALA šventinės simfonijos.
– Allegro (greita dalis) – bėgantis, skubantis ir niekada nestovintis vietoje šaltinio vanduo niūniuoja greitąją melodiją. Su didžiule jėga irdamasis pirmyn, jis mums dovanoja geriausias savo savybes.
– Lento (rami, lėta dalis) – ramioji simfonijos dalis tęsiasi prasiskleidžiant „keemun“ arbatos lapeliams. Lėtai, lyg pirmieji rusenantys dūmai kildamos į dangų skleidžiasi subtilios gėliškos bei medienos natos, peraugdamos į švelnią kakavą bei elegantišką marcipaną.
– Scherzo (charakteringa, žaisminga dalis) – charakteringąją dalį pradeda netikėtas papajos vaisius su šventiniais prieskoniais, imbieru, gvazdikėliais, kuris grodamas žaismingas natas, skoniui suteikia pietietiškos šilumos ir ryškaus temperamento, kurio taip trūksta žiemą.
– Allegro (greita dalis) – ir pabaigai užgroja gaivus raudonųjų uogų maršas, dovanodamas plačią skonių įvairovę.
Skoninės natos:
Žiemos nuotaika susipynusi su kvapniaisiais prieskoniais dovanoja šilumos ir jaukumo kupinas akimirkas. Turtingas, sodrus skonis, primenantis kvapnųjį karštą vyną (angl. mulled wine). Patiekite atvėsintą ar kambario temperatūros raudonojo vyno taurėje.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, kombučia kultūra, sultys (mėlynių, apelsinų, juodųjų serbentų, aronijų), cukrus, arbata (assam, pu-erh, kinrožė, gaurometis), prieskoniai (cinamonas, imbieras, kardamonas, gvazdikėliai, pipirai).
Laikymo sąlygos: laikymo temperatūra – nuo 2 iki 24 °C. Mėgautis atvėsintu. Atidaryti lėtai. Atidarius suvartoti per 3 d. Galimos natūralios nuosėdos. Alk. 0,0% tūrio.
*****
ACALA Premium Kombucha – gilių senovės tradicijų, naujausių technologijų bei someljė žinių sintezė, leidusi sukurti taurų, išraiškingų skonių ir gyvų burbuliukų kupiną gėrimą. Gamyba pradedama pagal archajiškas tradicijas, naudojant gyvą ugnį, tyrą šaltinio vandenį, natūralias sultis, aukščiausios kokybės rinktines arbatas bei žoleles, vėliau tęsiama antrojoje fermentacijoje, taikant šampano bei vyno gamybos technologijas. Tai padeda išgauti unikalius aromatus bei skonius ir mėgautis tauriu nealkoholiniu gėrimu.
Atsiliepimų dar nėra.
Jūsų atsiliepimas
Pavadinimas
El. paštas
Galite pasirinkti, kokius slapukus mums leidžiate naudoti. Kai kurie iš jų yra būtini ir jų negalima išjungti.
Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui ir jų negalima išjungti. Jie nerenka jokios vartotoją identifikuojančios informacijos.
Šie slapukai padeda mums optimizuoti svetainės veikimą ir identifikuoti skirtingus srauto šaltinius. Šiam tikslui naudojame „Google Analytics“ platformą. Surinkti duomenys neidentifikuoja vartotojo ir jais nėra dalijamasi su jokiomis trečiosiomis šalimis. Įjungę šiuos slapukus, galėsite naudotis svetainėje įdiegtu pokalbių langu ir gauti pagalbą iš mūsų konsultantų.
Turbūt ir jūs nemėgstate reklamų – ypač tokių, kurios jūsų visai nedomina. Šie slapukai padeda mums identifikuoti jūsų poreikius ir pateikti personalizuotus pasiūlymus. Reklamas matysite ir išjungę šiuos slapukus, bet tokiu atveju jos nebus priderintos prie jūsų poreikių bei norų.