Profesionalios kavamalės

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Pieno sistemos tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kavos rūšis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Valdymo tipas
Skrudinimo lygis
Kiekis
Kapsulių tipas
Skonio gidas
Kavos regionas
Kavos tipas
Girnų tipas
Spalva
Papildomos savybės
Kapsulių technologija
SCA reitingas
Apdorojimas
Kavamalės tipas
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Vandens talpos dydis
Pupelių talpa
Kavinuko talpa
Puodelių pašildymo tipas
Talpa
Išsaugomi vartotojų profiliai
Kavos kiekis
Girnų konstrukcija
Išmanioji programėlė
Gėrimo porcijų kiekis
Pajungimas prie vandentiekio
Ypatybė
Gėrimo receptas
Kavos kapsulėje
Priežiūros priemonės tipas
Arabikos porūšis
Gėrimai su pienu
Prekių ženklai
Pieno talpos dydis
Porcijos dydis
Rekom. puod. skaičius per dieną
Rūšis
Skirta
Tinka
Paruošimo būdas
Kofeino pašalinimo metodas
Šokolado tipas
Produktų tipas
Kavos aparatas naudoja
Grupių skaičius
Girnų plotis
Kam skirta
Programuojamas malimo laikas
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Integruota kavamalė
Šilumos palaikymas iki
Šokolado rūšis
Ciklų skaičius
Manometras
PID temperatūros valdiklis
Pupelių talpų skaičius
Atskiras karšto vandens antgalis
Ekranas
Funkcijos
Medžiaga
Produktų kiekis rinkinyje
Tipas
Akcija
18 prekių

Apie profesionalias kavamales

Planuojate investuoti į naują komercinę kavamalę savo verslui? Kai norite klientams atnešti tobulą kavos puodelį, jūsų pasirinktas malūnėlis gali būti labai svarbus. Pupelių malimo kokybė turi tiesioginės įtakos kavos skoniui. Profesionali kavamalė su tiksliais malimo nustatymais užtikrina, kad iš pupelių galėsite išgauti tokį skonį ir aromatą, dėl kurie klientai grįš dar kartą.

Profesionalios kavamalės maitinimo įstaigoms ir ne tik 

Profesionaliai pupeles malantis įrenginys ne tik pagerina kavos skonį, bet ir padidina jūsų paslaugų efektyvumą. Šurmuliuojančiame restorane labai svarbu patenkinti didelį kavos poreikį. Patikimas profesionalus malūnėlis leidžia neatsilikti nuo užsakymų piko valandomis ir užtikrina, kad kiekvienas klientas greitai gautų savo mėgstamą kavos gėrimą. Renkantis profesionalią kavamalę verslui, labai svarbu atsižvelgti į pagrindines funkcijas, kurios pagerins jūsų siūlomos kavos kokybę ir supaprastins jūsų veiklą.

Skirtingai nuo malūnėlių skirtų namams, profesionalios kavamalės turi didesnę talpą, galingesnius variklius ir tikslų malimo reguliavimą. Jos taip pat dažnai yra patvaresnės ir pritaikytos ypač intensyviam naudojimui. Dar vienas iš pagrindinių profesionalių kavos malūnėlių skirtumų yra  pajėgumas ir greitis, atsižvelgiant į jūsų restorano poreikius. Įvertinkite savo pasiūlos įvairovę. Restoranams, kuriuose yra įvairių kavos pasirinkimų, pavyzdžiui, espresso, užpilamų kavos gėrimų ar šalto kavos virimo, būtina universali kavamalė su reguliuojamais malimo rupumo nustatymais. Taip galėsite pritaikyti skirtingus kavos ruošimo būdus ir pupelių malimo rupumą pagal kiekvieną konkretų gėrimą. 

Profesionalios elektrinės kavamalės 

Šių kavos malūnėlių procesas yra pilnai automatizuotas –  tereikia spūstelėti mygtuką ir girnelės ar peiliukai susmulkina pupeles. Dažnu atveju galima reguliuoti ir pupelių rupumą. Visgi jei tokios funkcijos nėra, užtenka, kad elektrinė kavamalė veiktų ilgiau. Net ir tuomet, jei norėsite sumalti didesnius kavos kiekius, procesas neužtruks ir nepareikalaus fizinių pastangų – tai pagrindinės priežastys, dėl kurių renkamasi šį įrenginį įvairiausiems gėrimams – nuo espresso iki filtrinės kavos. Renkantis elektrinį malūnėlį yra pagrindinės techninės savybės, į kurias verta atkreipti dėmesį. Tai girnos.

Girninės profesionalios kavamalės 

Kaip ir įprastos kavamalės namams, taip ir profesionalios kavamalės, pupeles mala girnomis, arba peiliukais. Kas geriau? Kavamalės su girnomis. Girnos tai  du sukamieji elementai, kurie smulkina pupeles į maksimaliai tolygius miltelius, suteikiant galimybę tiksliai reguliuoti malimo rupumą. Kava malama girninėje kavamalėje nepakeičia savo natūralių savybių, tad net ilgalaikis malimas neturi įtakos jos kvapui ar skoniui. Be to, tokiuose įrenginiuose malta kava yra smulkesnė, nei malta malūnėliuose su peiliukais, todėl itin tinka naudoti ruošiant espresso.

Profesionalios espresso kavamalės gali viską

Jeigu ruošiate kavą su pusiau automatiniu espresso aparatu, jūsų pasirinkta profesionali espresso kavamalė turi būti verta aparato. Nepaisant pavadinimo, kuris sufleruoja, kad ji skirta tik espresso ruošimui, ši kavamalė geba kur kas daugiau. Jos tikslūs malimo nustatymai leidžia lengvai reguliuoti malimo rupumą, todėl ji puikiai tinka įvairiems gėrimo paruošimo būdams – nuo espresso iki filtrinės kavos. Tai universali investicija, kuri gali atitikti tiek mažo, tiek didelio restorano poreikius, užtikrinant pupelių malimą kiekvienam gėrimui, nepriklausomai nuo recepto ar kliento pageidavimų. Kai renkatės profesionalų espresso malūnėlį, atkreipkite dėmesį į tą,  kuris mala tiesiai į kavos ruošimo rankeną („pagal pareikalavimą“/on–demand) – taip gėrimo puodelis bus maksimaliai aromatingas ir skanus. Espresso ruošimui skirta kavamalė geba sumalti pupeles itin smulkiai ir tolygiai, o tai leidžia sukurti reikiamą slėgį pertraukiant kavą ir išgauti sodrų skonį bei aksominę tekstūrą. 

Single Dose profesionalios kavamalės – maksimaliam tikslumui ir šviežumui 

Kol įprasti malūnėliai dažniausiai pupeles dozuoja naudodami laiko mygtuką, profesionalios Single Dose kavamalės mala tik vieną dozę pupelių vienu metu – tik tiek, kiek reikia vienam puodeliui. Tai reiškia, kad pupelės ilgiau išlieka šviežios, nes jos nekontaktuoja su oru, kuris gali sumažinti aromato intensyvumą ir skonio gilumą.  Dėl šios savybės kiekvienas kavos gėrimas yra pilnas intensyvaus aromato ir skonio niuansų, kurių neįmanoma pasiekti naudojant didesnius pupelių kiekius arba ilgiau stovėjusią maltą kavą.

Naudotos ir atnaujintos profesionalios kavamalės

Kartais užuot pirkus visiškai naują įrenginį,  galite sutaupyti apsvarstant restauruotos profesionalios kavamalės įsigijimą  ir vis tiek džiaugtis kokybišku kavos malimu. Naudotos ir atnaujintos kavamalės ypač patrauklios verslų savininkams, kurie nori išlaikyti aukštą kokybės lygį be didelių investicijų. Įsigijus naudotą, bet atnaujintą malūnėlį prisidėsite prie tvarumo bei gausite patikimą įrenginį su garantija, užtikrinančia ramybę ilgalaikiam naudojimui.

Geriausias profesionalių kavamalių gamintojas – Eureka 

Eureka – profesionalių kavamalių rinkoje užsitarnavęs kokybės, inovacijų ir patikimumo vardą prekinis ženklas. Su daugiau nei šimtmečio patirtimi,  gamintojas vis dar nuolat tobulina savo technologijas. Eureka profesionalios kavamalės išsiskiria pažangiomis funkcijomis, tiksliu malimu ir elegantišku dizainu, kuris dera bet kuriame kavos bare ar restorane. Patikima konstrukcija, greitas ir tylus veikimas bei lankstūs malimo nustatymai paverčia Eureka malūnėlius geriausiu pasirinkimu kavos profesionalams visame pasaulyje.

Kaip išsirinkti?

Ieškote ne tik naujos kavamalės bet ir profesionalių patarimų? Mūsų konsultantai ir platus kavamalių asortimentas padės atrasti malūnėlį pagal kavos ruošimo būdus, klientų poreikius bei darbo apimtis. Skambinkite, rašykite arba tiesiog užsukite į svečius fizinėje parduotuvėje.