Forest Feast NutM!lk ChocoMix užkandžių mišinys, 110 g

Išparduota

Informacija

Skrudinti žemės riešutai, kukurūzai ir sultingos razinos riešutų pieno šokolade, pagamintame iš kakavos pupelių ir migdolų mišinio. 

Metų metai patirties kuriant gardumynus iš vaisių ir riešutų padėjo Forest Feast pristatyti nuostabųjį „NutM!lk ChocoMix“! Gamybos metu nenukentėjo nė viena karvė: vietoje gyvūnų čia pasitelkti švelnūs, kreminiai migdolai. Į nuostabų augalinį šokoladą pamerkus skrudintus žemės riešutus, traškius kukurūzus ir sultingas razinas, sukurtas tobulas saldumo, sūrumo, traškumo ir minkštumo derinys!

– Tinka veganams

– Be glitimo

– Be palmių aliejaus 

Sudedamosios dalys: riešutų pieno šokoladas (56 %) (cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, migdolų miltai, ryžių sirupo milteliai, migdolai, vanilės ekstraktas, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), skrudinti žemės riešutai (16 %), razinos (13 %), kukurūzai (12 %), saulėgrąžų aliejus, cukrus, glazūravimo medžiaga (gumiarabikas), druska.

Informacija apie alergenus: pagaminta pagal veganišką receptą, tačiau apdorota gamykloje, kurioje taip pat apdorojamas pienas. Forest Feast šokolado gamykloje taip pat apdirbami kiti riešutai, soja ir sezamo sėklos.

Laikymo sąlygos: laikykite vėsioje, sausoje vietoje. Atidarę sunaudokite per savaitę.

Specifikacijos

Kilmės šalis:

Specifikacijos

Bendrosios savybės

Gamintojas
Energinė vertė, kJ
Energinė vertė, Kcal
Riebalai
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
Angliavandeniai
Angliavandeniai, iš kurių cukrų
Baltymai
Druska
Kilmės šalis

Matmenys ir svoris

Svoris

Vertinimas

0
0 atsiliepimų
0%
0%
0%
0%
0%

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Forest Feast NutM!lk ChocoMix užkandžių mišinys, 110 g”