CHiATO blendPLAY Travel nešiojamas blenderis, 600ml, 150W – juoda

29,90 

Turime centriniame sandėlyje (prekę galite įsigyti internetu).
Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas * 96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.

Informacija

Susiplakti mėgstamą glotnutį, kokteilį, sultis, padažą ar baltyminį gėrimą dar niekada nebuvo taip lengva – ir taip smagu! Naujasis „blendPLAY Travel“ trintuvas iš CHiATO yra galingas, nešiojamas ir sukurtas tiems, kurie nuolat kur nors skuba. Lengvas jo svoris leis jums pasiimti šį trintuvą su savimi kad ir kur bekeliautumėte, šviečiantys indikatoriai ir vos vienas mygtukas užtikrins neprilygstamą patogumą, o galimybė akimirksniu paversti trintuvą dailia gertuve suteiks dar daugiau laisvės. Žaiskite, eksperimentuokite ir mėgaukitės – bet kada, bet kur ir be jokio vargo.

GURKŠNOKITE BET KUR

Savo naująjį „blendPLAY Travel“ trintuvą akimirksniu paversite patogia gertuve: tiesiog uždėkite apatinį dangtelį, apverskite ir gurkšnokite bet kur ir bet kada.

„BLEND“ IR „PULSE“ REŽIMAI

Vienas mygtukas dviem skirtingiems režimams?.. Taip, „blendPLAY Travel“ turi ir šitai! Spustelėję mygtuką vieną kartą, aktyvuosite įprastą smulkinimo režimą (rinkitės jį glotnučiams, kokteiliams ir kitiems gėrimams), o spustelėję du kartus, į pagalbą pasitelksite galingą pulsavimo funkciją, leisiančią paruošti padažus ar uogienes bei susmulkinti nedidelius ledo kubelius, šaldytus vaisius bei kitus kietus ingredientus. 

DIDESNĖ TALPA DIDESNIAM MAISTINIŲ MEDŽIAGŲ KIEKIUI

600 ml talpos trintuvas leis jums paruošti iš tiesų maistingą kokteilį. Tiesiog susmulkinkite ingredientus, suberkite juos į trintuvą, įpilkite skysčio, sutrinkite ir mėgaukitės! Matavimui skirtus indelius taip pat galite pamiršti: ant trintuvo rasite patogias matavimo žymas.

JOKIŲ IŠSILIEJUSIŲ GĖRIMŲ

Maksimalų saugumą užtikrina ir kelią išsiliejusiems gėrimams užkerta specialus trintuvo atidarymui skirto mygtuko užraktas: tiesiog nuleiskite ir užfiksuokite, kad įsimetę trintuvą į kuprinę mygtuko netyčia nenuspaustumėte. 

PATOGIAU NEBŪNA

Kad būtų dar patogiau, šis trintuvas turi laikymui skirtą rankenėlę ir nešiojimui pritaikytą nusegamą juostelę. Malonų siurbčiojimą garantuoja švelnus snapelis.

LENGVAI ĮKRAUNAMAS

Trintuvas turi vandeniui atsparią USB-C jungtį, tad jį įkrausite be jokio vargo. Kad būtų dar patogiau, prietaisą galite krauti ir pasitelkę išorinę bateriją (angl. power bank): kodėl gi neįsimetus savojo „blendPLAY“ į kuprinę, kai kitąkart išsiruošite pastovyklauti?

STILIUS – SVARBU

Deimantiniais raštais išmargintas trintuvo indas taps madingu stiliaus akcentu, o dailūs šviečiantys LED indikatoriai leis stebėti baterijos būklę ir apsaugos nuo netikėto išsikrovimo.

Į KOMPLEKTACIJĄ ĮTRAUKTA:

– 1 x nešiojamas trintuvas

– 1 x USB laidas

– 1 x apatinis dangtelis

– 1 x prisegama juostelė nešiojimui

– 1 x naudojimo instrukcija

DĖMESIO: negalima šildyti mikrobangų krosnelėje. Negalima plauti indaplovėje. Negalima laikyti šaldiklyje.

***

CHiATO: kas tai? Šiltas pokalbis ar gardaus macchiato porcija? Tebūnie abu! Tai – žaidimas, prasidedantis tavo virtuvėje.


Pasinerk į nuotykingą skonių kelionę su CHiATO įrankiais ir ingredientais. Spalvingi gėrimai, žaismingi desertai, unikalūs patiekalai – tebūnie tai tavo aistros padiktuoti kūriniai. Metas pasilinksminti ir išlaisvinti savo vaizduotę. Žaidimas prasideda!

Papildoma informacija

Kilmės šalis:

Specifikacijos

Bendrosios savybės

Tipas
Gamintojas
Spalva
Garantijos laikotarpis
Apsisukimai per minutę
Kilmės šalis

Talpos

Tūris (skysčiams)

Matmenys ir svoris

Gylis
Aukštis
Plotis
Svoris

Naudojimas ir priežiūra

Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.

Vertinimas

0
0 atsiliepimų
0%
0%
0%
0%
0%

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “CHiATO blendPLAY Travel nešiojamas blenderis, 600ml, 150W – juoda”