CHiATO lattePLAY elektrinis pieno plakiklis – juodas

13,99 

Turime centriniame sandėlyje (prekę galite įsigyti internetu).
Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas * 96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.

Informacija

Suplakti šilkinę pieno putą, gardžios matcha arbatos porciją, baltyminį kokteilį ar kiaušinius dar niekada nebuvo taip lengva – ir taip smagu! Naujasis „lattePLAY“ pieno plakiklis iš CHiATO yra galingas, nešiojamas ir sukurtas tiems, kurie nuolat kur nors skuba. Lengvas jo svoris leis jums pasiimti šį plakiklį su savimi kad ir kur bekeliautumėte, o šviečiantys indikatoriai ir vos vienas mygtukas užtikrins neprilygstamą patogumą. Dar didesnį lankstumą dovanoja trys keičiami antgaliai: tiesiog išsirinkite ir pritvirtinkite jums reikiamą. Žaiskite, eksperimentuokite ir mėgaukitės – bet kada, bet kur ir be jokio vargo.

ŠILKINĖ PIENO PUTA (IR DAR DAUGIAU!) VOS PER KELIAS SEKUNDES

Pasitelkę naująjį „lattePLAY“ pieno plakiklį, ne tik suplaksite šilkinės tekstūros pieno putą mėgstamai kavai su pienu, bet ir galėsite mėgautis matcha arbata, baltyminiais kokteiliais, uogienėmis, padažais ir daug, daug daugiau. Išlaisvinkite savo vaizduotę ir plakite be jokių apribojimų!

TIESIOG SPUSTELĖKITE IR PLAKITE

Norėdami įjungti ar išjungti plakiklį, tiesiog nuspauskite mygtuką ir jį 2 sekundes palaikykite. Ne ką sudėtingiau pasirinksite ir norimą greitį: tam naudojamas tas pats mygtukas. Pamirškite sudėtingus valdymo skydelius ir plakite kaip niekad lengvai!

ABIEJŲ RANKŲ NEPRIREIKS

Lengvas svoris ir patogi forma leidžia šiuo plakikliu naudotis vos vienos rankos pagalba. Be to, į komplektaciją įtrauktas nerūdijančio plieno stovas padeda atsikratyti klausimų, kur naująjį prietaisą būtų geriausia laikyti. 

3 GREIČIO NUSTATYMAI

Rinkitės iš trijų skirtingų greičių: mažo, vidutinio ir didelio. Tiesiog spustelėkite mygtuką ir stebėkite šviečiantį indikatorių: raudona spalva reiškia mažiausią greitį, geltona – vidutinį, o žalia – didžiausią.

3 KEIČIAMI ANTGALIAM MAKSIMALIAM LANKSTUMUI

Mėgaukitės maksimaliu lankstumu, kurį dovanoja trys keičiami antgaliai! Klasikinį antgalį rinkitės pieno putai plakti, antgalis kiaušiniams puikiai tiks ir plakant grietinėlę, o universalus kablys maišymui padės paruošti kūdikių maistą, baltyminius kokteilius, padažus, uogienes ir dar daugiau.

PAPRASTA PRAPLAUTI

Pasinaudoję šiuo plakikliu, jį galėsite itin lengvai praplauti. Norėdami užtikrinti antgalių švarą, tiesiog įmerkite panaudotą antgalį į vandenį ir trumpam įjunkite plakiklį. Po to tereikės antgalį nuimti ir nusausinti (ar palikti natūraliai išdžiūti)!

LENGVAI ĮKRAUNAMAS

Pieno plakiklis turi patogią USB-C jungtį, tad įkrauti jį yra vienas juokas! Tiesiog palaukite valandą ar pusantros ir vėl nerkite į kulinarinius eksperimentus. 

Į KOMPLEKTACIJĄ ĮTRAUKTA:

– 1 x įkraunamas pieno plakiklis

– 1 x nerūdijančio plieno stovas

– 1 x antgalis kiaušiniams plakti

– 1 x antgalis pienui plakti

– 1 x kablys maišymui

– 1 x USB laidas

– 1 x naudojimo instrukcija

***

CHiATO: kas tai? Šiltas pokalbis ar gardaus macchiato porcija? Tebūnie abu! Tai – žaidimas, prasidedantis tavo virtuvėje.


Pasinerk į nuotykingą skonių kelionę su CHiATO įrankiais ir ingredientais. Spalvingi gėrimai, žaismingi desertai, unikalūs patiekalai – tebūnie tai tavo aistros padiktuoti kūriniai. Metas pasilinksminti ir išlaisvinti savo vaizduotę. Žaidimas prasideda! 

Papildoma informacija

Kilmės šalis:

Specifikacijos

Bendrosios savybės

Tipas
Plakiklio tipas

Be indo

Gamintojas
Spalva
Garantijos laikotarpis
Greičių skaičius

3

Apsisukimai per minutę
Kilmės šalis

Matmenys ir svoris

Gylis
Aukštis
Plotis
Svoris

Naudojimas ir priežiūra

Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.

Vertinimas

0
0 atsiliepimų
0%
0%
0%
0%
0%

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “CHiATO lattePLAY elektrinis pieno plakiklis – juodas”