Kavos puodelis Loveramics Bond White, 300 ml

Nebegaminamas

Informacija

Pristatome „Bond“ puodelį – tikrą „Loveramics“ šedevrą, inovatyvius dizaino sprendimus derinantį su nepriekaištingu funkcionalumu. Suapvalinta forma paryškina kavos aromatą, o itin storos sienelės ir šilumą išlaikantis dizainas ilgiau išsaugo tobulą gėrimo temperatūrą. Daili, patogios formos rankenėlė jau daugiau nei dešimtmetį yra laikoma tikra klasika ir puošia daugybę kavinių visame pasaulyje. 300 ml talpa idealiai tinka americano kavai ar Aeropress gėrimams. Paverskite savo kasdienius kavos ritualus dar malonesniais su „Loveramics“!

Sukurta Simono Stevenso 

Simonas Stevensas yra daugybę apdovanojimų pelnęs produktų dizaineris bei vienas iš keramikos dizaino srities lyderių. Jis dirba su garsiausiais pasaulio keramikos dirbinių gamintojais bei augina naują dizainerių kartą vesdamas paskaitas Jungtinėje Karalystėje. Įspūdingą patirtį Stevensas sukaupė vadovaudamas įvairiausių prekės ženklų dizaino komandoms, o dabar tęsia karjerą nuosavoje, Londone įsikūrusioje dizaino studijoje. Dinamiškas Stevenso požiūris ir nepailstantis kūrybiškumas padėjo sėkmingiausiems jo darbams atsidurti nuolatinėse Viktorijos ir Alberto muziejaus bei Frankfurto Taikomosios dailės muziejaus ekspozicijose.

***

„Loveramics“ – tai tarptautiniu mastu pripažintas ir vis labiau populiarėjantis keraminių indų prekinis ženklas iš Honkongo, tapatinamas su kokybe bei meistriškumu.

Specifikacijos

Kilmės šalis:

Specifikacijos

Bendrosios savybės

Gamintojas
Spalva
Talpa
Medžiaga
Kilmės šalis

Matmenys ir svoris

Aukštis
Skersmuo
Svoris

Vertinimas

0
0 atsiliepimų
0%
0%
0%
0%
0%

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kavos puodelis Loveramics Bond White, 300 ml”