Malta kava BEATOS VIRTUVĖ, 500 g

11,18  -25%

Turime centriniame sandėlyje (prekę galite įsigyti internetu).
Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas * 96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.

Informacija

Gerai dienos pradžiai

Džiaugiamės pristatydami „Kavos Draugo“ ir Beatos Nicholson, kulinarinių TV laidų vedėjos ir maisto rašytojos, pagal kurios receptus gamina visa Lietuva, bendrą projektą – maltą kavą „Beatos virtuvė“, tinkančią visiems jūsų mėgstamiems kavos gėrimams. 

SUKURTA SU BEATA NICHOLSON 

Kavos degustacijos metu Beata išragavo kelias dešimtis įvairiausių rūšių ir skonių kavų iš skirtingų pasaulio kampelių. Paklausta, kokio skonio ieško, pasidalino: nei pernelyg rūgštaus, nei pernelyg kartaus…tokio, kuriame harmoningai suskamba visi skoniai ir aromatai – kaip ir gerai paruoštame patiekale.

PARUOŠTA MĖGAUTIS – SKANAUKITE JUODĄ AR GARDINKITE PIENU

„Kai šalia neturiu kavos aparato, ruošiu ją prancūzišku kavinuku – taip ruošiant juntamas kiekvienas skonio niuansas, tad kavos kokybė dar svarbesnė. Ragaukite – sodri ir kremiška, kvepianti riešutais, šokoladu ir slyvomis, skanu gerti juodą ir gardinti pienu“,– dalinasi Beata.

SKRUDINTA LIETUVOJE

Šviežiai skrudinta kava, kaip ir ką tik iškepta duona, – pati aromatingiausia ir skaniausia. Skrudindami Lietuvoje, sutrumpiname kavos kelią nuo skrudyklos iki jūsų namų, kad galėtumėte mėgautis maksimaliai šviežia ir skania kava. 

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS ARABIKA IR ROBUSTA IŠ PIETŲ AMERIKOS IR AFRIKOS

Šiame mišinyje dera aukščiausios kokybės arabikos ir robustos kavos pupelės iš Pietų Amerikos ir Afrikos: kruopščiai atrinktos, dėmesingai apdorotos ir profesionaliai paskrudintos.

RUOŠKITE TOKIU BŪDU, KURIS JUMS PATINKA

Šią kavą paskrudinome vidutiniu skrudinimo lygiu ir sumalėme vidutiniu rupumu – taip, kad ji tiktų daugumai jūsų mėgstamų ruošimo būdų: nuo moka kavinuko ir filtrinės kavavirės iki prancūziško kavinuko ar plikymo puodelyje. 

*****

APIE BEATOS VIRTUVĖS KAVĄ 

Man kavos puodelis ryte yra geros dienos pradžia, kai sudėlioji savo mintis, susirašai dienos planus ir iš tiesų skiri laiko sau. Todėl man svarbu, kokią kavą geriu ir ką galvoju ją gerdama.

Kartu su „Kavos Draugu“ sukūrėme kavą, skirtą mėgautis namuose, – kokybišką ir skanią, o svarbiausia – įkvepiančią gerai dienai.

Skaniausi linkėjimai 

Beata

Papildoma informacija

Kilmės šalis:

Pupelių tipas:

Arabika ir Robusta

Specifikacijos

Bendrosios savybės

Kavos tipas
Kavos rūšis
Gamintojas
Kavos regionas
Skrudinimo lygis
Kilmės šalis
Pupelių tipas

Arabika ir Robusta

Matmenys ir svoris

Svoris

Naudojimas ir priežiūra

Tinka tik kavos aparatui ar ir plikymui puodelyje?

Kava yra paskrudinta vidutiniu lygiu ir sumalta vidutiniu rupumu, tad tinka daugumai kavos ruošimo būdų – moka kavinukui, filtrinei kavavirei, prancūziškam kavinukui ir ypač plikymui puodelyje.

P.S. Ši kava netinka ruošti espreso kavos aparatu. Espreso kavos aparatams rekomenduojame naudoti smulkiau sumaltą kavą, pageidautina – kiekvienai porcijai šviežiai sumaltą.

Ar kava nerūgšti?

Šios kavos pagrindas – arabikos kava, kurią papildo šiek tiek robustos. Robustos kavos pupelės suteikia kavai sodrumo ir kremiškumo, o pats gėrimo skonis yra mažiau vaisiškas. Dominuoja juodojo šokolado, džiovintų slyvų ir riešutų natos. Tad kava yra greičiau į malonaus saldumo ir lengvo kartumo pusę nei į vaisiškumą/rūgštumą.

Kokią kavos/vandens proporciją rekomenduojate ruošiant prancūzišku kavinuku?

Siūlome tokią ruošimo procedūrą:

– Suberkite kavą į prancūzišką kavinuką. Rekomenduojama proporcija: 70 g kavos – 1 l vandens.
– Užvirkite vandenį ir supilkite visą kiekį vienu kartu.
– Palaukite 4 minutes.
– Su šaukštu išmaišykite viršuje susidariusią kavos plutą. Didžioji kavos nuosėdų dalis nusės į apačią, o keletas liks plaukioti viršuje. Dviem šaukštais nuimkite jas ir išpilkite į kriauklę.
– Palaukite dar 5–8 minutes. Per šį laiką kavos nuosėdos visiškai „nuskęs“, o pats kavos skonis su kiekviena minute bus vis geresnis. Be to, vis tiek kava dar per karšta gerti.
– Uždėkite stūmoklį, bet nuleiskite jį tik iki sąlyčio su kavos skysčiu (jokiu būdu nespauskite dar žemiau). Kitaip rizikuosite sujudinti kavos nuosėdas.
– Švelniai pilkite kavą į puodelius.

Kaip gimė Beatos Virtuvės kava ir kaip Beata prisidėjo prie kavos sukūrimo?

Iš tiesų, jau seniai kirbėjo mintis apie bendradarbiavimą su Beata. Juk kas jeigu ne Beata, pagal kurios receptus gamina visa Lietuva, gali padėti sukurti kavą, tinkančią kiekvieno skoniui.

Kaip viskas vyko? Pats procesas buvo panašus į sėkmingo patiekalo recepto sukūrimo eigą. Iš pradžių nuodugniai išklausinėjome Beatos, kokią kavą ji mėgsta. Pagal tai paskrudinome kelioliką skirtingų kavos mišinių ir surengėme kavos degustaciją. Atrinkus geriausius mišinius, pagal Beatos pageidavimus koregavome jų sudėtį ir skrudinimą, kol galiausiai išgavome geriausius skonio derinius juodai kavai, kavai su pienu ir universaliai maltai kavai. Kartu dirbome ir prie to, kaip atrodys kavos pakuotės!

Džiaugiamės ir didžiuojamės šiuo bendru „Kavos Draugo” ir „Beatos Virtuvės” projektu – manome, kad mums pavyko sukurti skanią kavą, kuri patiks kiekvienam.

Vertinimas

0
0 atsiliepimų
0%
0%
0%
0%
0%

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Malta kava BEATOS VIRTUVĖ, 500 g”